Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Grand Sud Chardonnay Vin de Pays d'Oc product foto
Grand Sud

Chardonnay Vin de Pays d'Oc

Per fles 100 cl
 (Per liter
€ 5,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
De Vin de pays wijnen uit het aan de Middellandse zee gelegen gebied Languedoc-Roussillon zijn aangenaam kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de grote, beroemde druivensoorten als chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, grenache en syrah. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.Sappige en verfrissende lekker wat tropische, fijne chardonay met in de geur en smaak, naast tropisch fruit, appel en wat citrus.
Druivenras
Chardonnay
Wijn Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Tropisch fruit, appel en wat citrus. Smaak: Sappige, milde en verfrissende, lekker wat tropische, chardonnay met in de geur en smaak, naast tropisch fruit, appel en wat citrus.
Lekker bij
  • Kip
  • Pasta

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
VSIG VIN DE FRANCE
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
LES GRANDS CHAIS DE FRANCE
Communicatie adres
1, rue de la Division Leclerc 67290 PETERSBACH FRANCE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.