Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Grand Sud Rosé Wijntap product foto
Grand Sud

Rosé Wijntap

Per doos 300 cl
 (Per liter
€ 4,83)
14.49 1449

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Vin de pays wijnen uit het aan de Middellandse zee gelegen gebied Languedoc-Roussillon zijn aangenaam kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de ‘grote, beroemde’ druivensoorten als chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, grenache en syrah. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd. Grand Sud is het meest zonnige Franse wijnmerk. De druiven komen tot hun recht op de glooiende Zuid-Franse wijnheuvels. Het frisse en zondoorstoven sap brengt altijd de zon in huis!
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, VdP Vignobles de France
Druif
Merlot
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Een van de succesvolle merken van het Franse wijnbedrijf Les Grands Chais de France. In de laatste twintig jaar hebben zij verschillende succesvolle merken gelanceerd zoals in ieder geval J.P. Chenet en Grand Sud.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Lichtroze, frambozen tinten
Geur
Intense neus van frambozensnoepjes
Smaak
Frisse zuren met mooie zoete tonen, frambozen en bessen.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
VIN DE PAYS IGP PAYS D'OC
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Nummer aangestelde instantie (CE)
FALSE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.