Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Grix Grenache gris product foto
Grix

Grenache gris

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 6,65)
29.94 2994

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Grix Grenache Gris komt uit de Languedoc Roussillon, Zuid-Frankrijk, in het hart van de meest populaire toeristische regio van Frankrijk met een groot aantal Unesco-werelderfgoedlocaties. Het is een regio met 120.000 hectare aan wijngaarden, ingeklemd tussen bergen en de zee, met invloeden van een gematigd mediterraan klimaat wat wordt gekenmerkt door milde winters, hete en droge zomers en schaarse regenval geconcentreerd in het winterseizoen. De wijngaarden van Grix liggen in het zuiden van deze regio en profiteren naast het zonnige, gematige klimaat tevens van de rijkdom van de klei- en kalksteenbodems. Dit ideale klimaat leidt tot een plezierige, mooie geconcentreerde, licht roze en fris-fruitige rosé
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Traditioneel Zuidfrans wijnbedrijf dat deze wijn een traditionele rosé vinificatie geeft.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Rose
Geur
Plezierige aroma's met tonen van zomers, rood fruit.
Smaak
Fris, fruitige, lichte rosé met delicate tonen van rood fruit, mooi in balans en plezierige afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Kip
  • Lam

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.