Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hanepoot Effe Soet Witwijn product foto
Hanepoot

Effe Soet Witwijn

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,72)
4.29 429

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Westkaap is het verzamelgebied van wijngebieden in het zuidwesten van Zuid-Afrika rondom Kaap de Goede Hoop. Door uit verschllende regio's druiven te gebruiken kan de wijn optimaal rijp en fris gepresenteerd worden.
Druivenras
Muscat d'Alexandrie
Wijn Herkomst
Zuid Afrika, Westkaap

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Zachte, zoete geuren van tropisch fruit.. Smaak: Zacht, zoete intense witte wijn met smaken van rijp exotisch fruit zoals mango, gele appel en lychee.
Lekker bij
  • Dessert
  • Pittig

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
DGB (PTY) Ltd
Communicatie adres
Lady Loch Road, Wellington 7655, South Africa
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.