Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hardys Zero Sparkling product foto
Hardys

Zero Sparkling

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Mousserend
Over deze wijn
Hardys's maakt al wijn sinds 1853, en is kwalitatief gezien een zeer stabiele producent die jaar op jaar de zelfde kwaliteit maakt zodat de consument daarop kan vertrouwen. De Hardys's zero lijn is onze nieuwste lijn, dit om mee te gaan met de alcoholvrij trend hebben wij met een speciale techniek een zeer hoog kwalitatieve wijn kunnen maken, die als je hem proeft eigenlijk als alcholhoudende wijn smaakt. Daarnaast heeft de wijn een zeer laag suiker gehalte, dit in vergelijking tot de concurentie. kortom een alcoholvrije wijn met zeer weinig concessies op prijs en kwaliteit.
Druivenras
Chardonnay
Wijn Herkomst
Australië, Zuidaustralië Adelaide

Proefnotitie

Geur & Smaak
wat citrus en witfruit, met een mooie zachte mousse
Lekker bij
  • Aperitief
  • Salades

Producteigenschappen

Alcohol
0%
Wettelijke omschrijving
Wijn, alcoholvrije drank
Ingrediënten
Dealcoholised Wine, Glycerine, Concentrated Grape Juice, Carbon Dioxide, Acidity regulator (Citric Acid, Malic Acid), Preservatives (Potassium Sorbate, Potassium METABISULPHITE, SULPHUR DIOXIDE, Ascorbic Acid), MILK proteins.
Contact
Accolade wines
Communicatie adres
Kings Weston Ln, Avonmouth, Bristol BS11 9FG
Nummer aangestelde instantie (CE)
Wine Regulations
Allergie informatie
Melk
Ei
Vis
Aardnoten (pinda's)
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Store in a cool dry place away from direct sunlight
Bereidingswijze
READY_TO_CONSUME

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.