Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hollands-Vakmanschap Daan & Elvire van Dijkman product foto
Hollands-Vakmanschap

Daan & Elvire van Dijkman

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599
2e
HALVE
PRIJS

Actie: Franse Wijn

Alle flessen à 75 cl, combineren mogelijk
Deze actie loopt van zo 26 jun tot en met za. 02 jul.

Handige informatie over dit product

Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Vegan
Vegan
Vegetarisch
Vegetarisch
Deze wijn is een onderdeel van een serie van vier wijnen van PLUS die is geïnspireerd op oud Hollandse Meesters. Hollands vakmanschap, zoals we al eeuwen kennen en wat een andere definitie is voor gedrevenheid, passie, vakwerk & kundigheid. In deze serie staat de Nederlandse wijnmaker met zíjn verhaal centraal. De verhalen zijn alle vier verschillend, maar letterlijk grensverleggend. De één wilde altijd al zelf wijn maken, de ander heeft één favoriete druif waar de focus op ligt. De wijnmakers hebben met trots hun handtekening op het etiket van de wijn gezet. De oranje capsule met koninklijke kroon is een knipoog naar hun Hollandse achtergrond.
Karakter
De Ventoux geeft kruidige rode wijnen die ter plekke veel worden gecombineerd met stoofschotels.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Ventoux
Druif
Grenache, Syrah, Mourvèdre
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Af en toe kijken Daan en Elvire met verwondering om. Ruim 20 jaar geleden vestigden zij zich met hun jonge gezin aan de voet van de Mont Ventoux om hun droom te verwezenlijken: het in harmonie met de natuur produceren van eerlijke en duurzame kwaliteitswijnen. Na vele jaren van passievol hard werken en kennis vergaren is onze droom meer dan uitgekomen. Het resultaat daarvan delen wij graag met u. Geniet van hun wijn zoals zij van het Franse leven genieten. Santé!
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Dieprood
Geur
Geurig en zwoel met tijm, confiture, garrigue.
Smaak
Lekker rond, sappig en karaktervol met een vleugje chocola, stevige smaak, goede tannine, kruidig en peperig. De afdronk is vol en rond.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Pasta
  • Rund

Producteigenschappen

Alcohol
14.2%
Wettelijke omschrijving
Biologische rode wijn
Ingrediënten
Ingrediënten :Rode wijn (SULFIET).
Contact
Intense Wines BV
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Bevat sufieten
  • Koel en donker bewaren.
Bereidingswijze
Serveer op kamertemperatuur
Verplichte vermelding
Bevat sufieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.