Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hollands-Vakmanschap Louis Geirnaerdt product foto
Hollands-Vakmanschap

Louis Geirnaerdt

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Deze wijn is een onderdeel van een serie van vier wijnen van PLUS die is geïnspireerd op oud Hollandse Meesters. Hollands vakmanschap, zoals we al eeuwen kennen en wat een andere definitie is voor gedrevenheid, passie, vakwerk & kundigheid. In deze serie staat de Nederlandse wijnmaker met zíjn verhaal centraal. De verhalen zijn alle vier verschillend, maar letterlijk grensverleggend. De één wilde altijd al zelf wijn maken, de ander heeft één favoriete druif waar de focus op ligt. De wijnmakers hebben met trots hun handtekening op het etiket van de wijn gezet. De oranje capsule met koninklijke kroon is een knipoog naar hun Hollandse achtergrond.
Karakter
Navarra, hoewel een oud traditioneel wijngebied in Spanje waar met moderne technieken wijnen worden gemaakt die een bijzonder goede prijs kwaliteitsverhouding hebben. De wijnen hebben lekker rijp fruit en een goede structuur.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Navarra
Druif
Garnacha
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Bij Bodega La Casa de Lúculo , gelegen in Mendigorría in de Navarra , wordt gewerkt met kleine batches van geselecteerde druiven om bijzondere wijnen te creëren. Louis Geirnaerd nam samen met zijn vrouw en de biologisch-dynamische wijnmaker Juan Glaria een kleine bodega in Navarra over. Het resultaat vindt u in deze heerlijke Garnacha
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Steenrood
Geur
Aangename aroma's van rode bessen en een heerlijke combinatie met bloemige noten van violet .
Smaak
Zachte fruitige elegante wijn. De intensiteit van de smaak volgt tot aan het gehemelte met donkere bessen jam smaken en een vleugje kruiden . De heerlijk weelderige midden-mond segues sluiten perfect op een lange, goed uitgebalanceerde afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Kip

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
wijn
Contact
Plus Retail B.V.
Communicatie adres
Antwoordnummer 4200, 3500 VD Utrecht