Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Hollands-Vakmanschap Rutger en Angélique Côtes du Rhône product foto
Do Vr Za Weekendpakker
Hollands-Vakmanschap

Rutger en Angélique Côtes du Rhône

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
449
5.99 599

Actie: PLUS Hollands Vakmanschap

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van do 28 feb tot en met za. 02 mrt.

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Aangename, soepele rose wijnen, uit alle delen van het Rhône gebied. Deze sympathieke en warme wijnen met wat peperig fruit als bessen en bramen zijn prettig ongecompliceerd. De wijnbouw in de Rhône-vallei stamt reeds van voor onze jaartelling. Op de hellingen van de vallei kunnen de druiven goed rijpen. Het zonnige weer en de koude, stormachtige wind de mistral zorgen verder voor optimale omstandigheden.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Côtes-du-Rhône
Druif
Syrah
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Na een dynamische kantoorbaan heb ik decennia geleden een nieuwe uitdaging gevonden als wijnboer . Wat is er immers mooier dan een stuk van deze aarde te mogen verzorgen in Frankrijk. Angelique en ik troffen op een van onze vele reizen. Een wijndomein in de Rhone : Domaine de Panery. Daar wonen en werken we nu en maken met hart en ziel onze wijnen.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Licht roze met een oranje gloed
Geur
Mooie neus met tonen van frambozen en een hint van aardbei en in zijn smaak is hij fris droog met mooi genuanceerde tonen van rood fruit
Smaak
fris droog met mooi genuanceerde tonen van rood fruit
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Vis