De Mora Kipburgers met lotcode L9246, L9288 en L9289 bevat het allergeen ‘melk-eiwit’. Mora verzoekt consumenten met een melk-eiwit allergie het product niet te consumeren.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

HOPE Chardonnay Wijntap product foto
HOPE

Chardonnay Wijntap

Per doos 150 cl
 (Per liter
€ 8,33)
12.49 1249

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De ronde en goed gestructureerde rode wijnen uit Zuid-Afrika hebben veel kleur, zijn lekker iets kruidig met vooral rijp fruit als bramen en zwarte bessen. Zuid-Afrika heeft zich in de laatste twintig jaar opgewerkt tot een van de grootste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Robertson is een wijngebied aan de zuid-westkust van Zuid-Afrika ten noordoosten van Kaapstad in het binnenland, door de warmte worden de druiven hier optimaal rijp. De wijnen van Danie de Wet hebben een fijn cepage karakter waardoor ze allemaal lekker verschillend zijn.
Wijnsmaak
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap
Druif
Chardonnay
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Vlak naast de Breede River Valley worden de druiven voor deze wijn geoogst. De frisse lucht vanuit de bergen zorgt ervoor dat de druiven langzaam rijpen en van uitstekende kwaliteit zijn. Het wijnbedrijf is Fairtraide gecertificeerd en zorgt niet alleen voor betere omstandigheden voor haar werknemers maar voor de gehele gemeenschap.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Wit
Geur
Fijne tonen van citrus, groene appeltjes, limoen en tropisch fruit
Smaak
Citrus, groene appel, limoen en tropisch fruit.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren
Lekker bij
  • Kaas
  • Vegetarisch

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.