Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Imbuko Cabernet Sauvignon product foto
Imbuko

Cabernet Sauvignon

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 6,66)
29.99 2999

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De naam van het bekroonde wijnhuis Imbuko betekent in het Xhosa “bewondering voor … “. De 6de generatie Nederlandse wijnboeren familie van Zijl spreken hiermee hun bewondering uit voor de overweldiginde natuur en de prachtige mensen van Zuid Afrika. Dit laten ze zien door met toewijding fantastische wijnen te maken. Dit blijkt ook uit het feit dat ze in 2018 zijn uitgeroepen tot Wiery of the Year! Wijnhuis Imbuko werkt volgens de officiële internationale Fairtrade standaarden. Als consument krijgt u de kans om minder bedeelde medemensen te helpen door te genieten van deze wijn die gemaakt is met extra toewijding en passie. Bij elke fles die door u wordt gekocht helpt u een kind of volwassene naar school te kunnen gaan of op zekerheid voor medische hulp. Daardoor maakt u een betere toekomst mogelijk voor meerdere generaties. Bij Imbuko gaan de opbrengsten naar de kinderopvang en de leerprogramma’s van zowel de werkers in de wijngaard (de wijnboeren) als hun kinderen.
Druivenras
Cabernet Sauvignon
Wijn Herkomst
Zuid Afrika, wellington, zuid afrika

Proefnotitie

Lekker bij
  • Perfecte tapaswijn, ook goed bij gegrilde vleesgerechten, pasta’s en stoofgerechten.
  • Barbecue
  • Rund

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Wine
Ingrediënten
Bevat sulfieten
Contact
Patriarche Père et Fils
Communicatie adres
F. 21200 France
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.