Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Indomita Gran Reserva Chardonnay product foto
Indomita

Gran Reserva Chardonnay

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,05)
5.29 529

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De milde en mooi gerijpte wijnen uit Chili hebben veel elegantie en zijn vol lekker rijp fruit. Chili heeft zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een van de betrouwbaarste wijnleveranciers voor de Nederlandse markt. Vooral door een goede prijs/kwaliteitsverhouding van wijnen met milde zuren die wel lekker fris en enigszins lichtvoetig blijven. Curico ligt in het grote wijngebied ten zuiden van Santiago. Uit dat gebied komen de meeste wijnen uit Chili. De wijnen van Indomita hebben doordat ze verbouwd worden op genoeg hoogte een fijne frisheid naast volle fruitsmaken, gedomineerd door het karakter van de gebruikte druivensoorten.
Wijnsmaak
Herkomst
Chili, Valle de Casablanca
Druif
Chardonnay
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
De wijnen van Viña Indomita laten de kracht van de Chileense druivenrassen goed naar voren komen. Om de kwaliteit van de productieprocessen en de portfolio te garanderen, is Indomita eigenaar van 1.400 hectare wijngaarden verspreid over een aantal van Chili’s meest prestigieuze wijn valleien. .
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Mooi geel
Geur
Tropisch fruit en wat vanille
Smaak
Volle wijn met complexe aroma’s van tropisch fruit tot zachte boter en geroosterd hout die op harmonieuze wijze met elkaar zijn vermengd tot een perfecte en evenwichtige structuur.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
14%
Wettelijke omschrijving
Indomita Gran Reserva Chardonnay
Contact
C.I.V. SUPERUNIE B.A.
Communicatie adres
P.O. BOX 80, 4153 ZH BEESD, NL
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Serve at around 12 degrees.
Serveersuggestie
Ideal to be enjoyed with salad, pasta, white meat and seafood.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.