Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Jack Daniels Jack Daniels & Lynchburg Limonade product foto
Jack Daniels

Jack Daniels & Lynchburg Limonade

Per blik 33 cl
 (Per liter
€ 8,45)
2.79 279

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Jack Daniel's Lynchburg Lemonade is een frisse cocktail van de orginele Jack Daniel's Old Number 7 met een natuurlijke mix van citroenlimonade en citrussap. De toevoeging van citroenlimonade en citrussap maakt Lyncburg Lemonade enorm verfrissend, met behoud van de échte Jack smaak.

Serveer Jack Daniel's Lynchburg Lemonade in een longdrinkglas met flink wat ijs
Awards

Proefnotitie

Lekker bij

Producteigenschappen

Alcohol
5%
Wettelijke omschrijving
Whiskey Triple Sec Liqueur
Contact
Brown-Forman Netherlands B.V.
Communicatie adres
Keizersgracht 683, 1017 DW Amsterdam, The Netherlands
Serveersuggestie
Enjoy chilled

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.