Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Jean Sablenay Sauvignon Blanc Vin de Pays d'Oc product foto
Jean Sablenay

Sauvignon Blanc Vin de Pays d'Oc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,85)
4.39 439

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
De Vin de pays wijnen uit het zuidwestelijk gelegen Gascogne-gebied zijn aangenaam fris en vol stuivend fruit, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de grote, beroemde druivensoorten als sauvignon blanc, cabernet sauvignon en merlot. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Frankrijk, IGP Côtes de Gascogne

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Frisse appel en citrus. Smaak: Lekker verfrissende witte wijn die met zijn fijne zuren het water in de mond doet lopen.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
11.5%
Wettelijke omschrijving
Droge en intens fruitige wijn.
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
Jean Sablenay
Communicatie adres
44330 Mouzillon - France
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Koel geserveerd is deze Sauvignon Blanc heerlijk op zichzelf en tevens een verfrissende begeleider van gevogelte en vis.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.