Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Lello Douro rood product foto
Lello

Douro rood

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
In de prachtige Dourovallei, waar de druiven voor Lello groeien is het zomers warm en droog. Door de droogte hebben de druiven veel kleur en smaak, wat in de wijn tot uiting komt. Deze wijn is gemaakt van alleen druiven die uit Portugal komen, dit geeft een unieke smaak in het glas.
Wijnsmaak
Herkomst
Portugal, Douro
Druif
Diverse rood
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Het gerenommeerde huis Vinhos Borges.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Diep rood
Geur
Vol rijp, iets kruidig donker fruit
Smaak
Lekker stevige wijn vol rijp donker fruit en kruiden.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Varken

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
VINHO TINTO - RED WINE - VIN ROUGE
Contact
SOCIADADE DOS VINHOS BORGES S.A.
Communicatie adres
GONDOMAR, PORTUGAL
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.