Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Lello Douro wit product foto
Lello

Douro wit

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
In de prachtige Dourovallei in Portugal staan de witte druiven op de toppen van de heuvels aangeplant. Omdat het daar koeler is behouden de druiven hun zuren, wat de wijn zijn lekkere frisheid geeft. De wijn is gemaakt van druiven die alleen voorkomen in Portugal. Dat maakt de wijn bijzonder en net weer even anders.
Wijnsmaak
Herkomst
Portugal, Douro
Druif
Ferñao pires, Viosinho, Gouveio
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Het gerenommeerde huis Vinhos Borges.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Bleekgeel
Geur
Intens fris aroma van citrus- en tropisch fruit.
Smaak
Lekker sappige wijn met een gebalanceerde smaak en een klein bittertje in de afdronk. In de prachtige Dourovallei in Portugal staan de witte druiven op de toppen van de heuvels aangeplant. Omdat het daar koeler is behouden de druiven hun zuren, wat de wijn zijn lekkere frisheid geeft. De wijn is gemaakt van druiven die alleen voorkomen in Portugal. Dat maakt de wijn bijzonder en net weer even anders.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren
Lekker bij
  • Kaas
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Wine
Ingrediënten
Bevat Sulfieten
Contact
SOCIEDADE DOS VINHOS BORGES S.A.
Communicatie adres
WWW.BORGESWINES.WINE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • If you choose to store it, remember to lay the bottle down and shelter it from light and heat.
Serveersuggestie
Drink it as an aperitif or as an accompaniment to light dishes, salads, fishes or shelfishes.Served fresh (8-10 degrees Celsius)

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.