Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Les Beauchamps Languedoc Rouge product foto
Les Beauchamps

Languedoc Rouge

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,79)
6.59 659

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Les Beauchamps kpmt van de pitoreske wijngaarden in de Languedoc streek. De letterlijke vertaling: Wonderschone Velden en dat geld zeker voor de wijngaarden van de familie Miquel
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Coteaux du Languedoc
Druif
Grenache, Syrah
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Les Beauchamps kpmt van de wijngaarden van de familie Miquel.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Diep donker rood.
Geur
Rijp zwart fruit en geur van warme kruiden.
Smaak
Intens met aanwezige tanines, donker zwart rood fruit, kruidigheid (o.a. witte peper).
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Kaas
  • Rund

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.