Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Les Beauchamps Viognier product foto
Les Beauchamps

Viognier

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 8,65)
38.94 3894

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Les Beauchamps komt van de pitoreske wijngaarden in de Languedoc streek. De letterlijke vertaling: Wonderschone Velden en dat geld zeker voor de wijngaarden van de familie Miquel. Het bijzondere van deze wijn is dat het fruit direct na de oogst op de oogsttafel wordt gebracht, door de zwaarte kracht van de druiven wordt 70% van de wijn al op natuurlijke wijze geperst. Wat overblijft wordt op een heel voorzichtige wijze geperst, hierdoor ontstaat er een hele lichte fruitige wijn met een mooie licht roze kleur.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Druif
Viognier
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Les Beauchamps komt van de wijngaarden van de familie Miquel.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Groengeel
Geur
Zeer aromatisch, tonen van witte jasmijn en honing.
Smaak
Frisse citrus met rijpe perzik tonen, in de afdronk zelfs wat amandel.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vegetarisch

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.