Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Les Beauchamps Viognier product foto
Les Beauchamps

Viognier

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 9,32)
41.94 4194

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Quote
De Grote Hamersma: 'Viognier zoals ie zijn moet. Schuchtere abrikoos, verlegen perzik, zoetgevooisde stemgember, in een lichte kruiderij en zachte zuren.'
Over deze wijn
De druif viognier komt oorspronkelijk uit de Rhône. Ooit was hij bijna uitgestorven, maar inmiddels is zijn populariteit gegroeid en vind je hem terug in wijngaarden over de hele wereld. Zo ook in de Languedoc. De karakteristieken van viognier zijn vergelijkbaar met chardonnay, alleen viognier heeft minder zuren en is bloemiger.
Druivenras
Viognier
Wijn Herkomst
Frankrijk, Languedoc

Proefnotitie

Geur & Smaak
Volle wijn met veel body. Bloemig met steenfruit zoals perzik en abrikoos. Gewichtig en rijk dankzij een minimale aanwezigheid van zuren in de wijn.
Lekker bij
  • Beenham uit de oven. Combineert ook goed met pittige of kruidige gerechten zoals een Indiase curry. Juist daarom een goede keuze bij allerlei Aziatische gerechten.
  • Pittig
  • Varkensvlees

Producteigenschappen

Alcohol
13%

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.