Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Li Limoncellow product foto
Li

Limoncellow

Per fles 50 cl
 (Per liter
€ 16,98)
8.49 849

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards

Proefnotitie

Lekker bij

Producteigenschappen

Alcohol
14.5%
Wettelijke omschrijving
Likorrette
Contact
Fiorito B.V.
Communicatie adres
Postbus 7911, 1008 AC Amsterdam, Nederland
Gebruik en bewaar instructies
  • Bewaar Li Crema Limoncellow in de koelkast. Koel en donker bewaren.
Serveersuggestie
45ml Li Limoncellow & 125ml Tonic. Garneer met een takje verse basilicum. Voor meer informatie en serveertips kijk op www.li-limoncellow.nl

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.