Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Little Treasure Gewürztraminer - Riesling 5.5% product foto
Little Treasure

Gewürztraminer - Riesling 5.5%

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

Feestassortiment
Kerst maak je extra feestelijk met de producten uit ons kerstassortiment. Van kerstbrunch tot gourmet, en alles voor het Kerst borrel- of koffiemoment.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De geconcentreerde wijnen uit South Australia zijn aangenaam fruitig met mooi dik fruit en vaak een hint van vanille door het gebruikte eikenhout. South Australia heeft zich de laatste jaren gevormd tot een professioneel gerund gebied dat wijnen met een duidelijk cepage karakter van constante kwaliteit levert.
Wijnsmaak
Herkomst
Australië, South Australia
Druif
Riesling, Gewurz traminer
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
DeBortoli is een wijnfamilie bedrijf dat sinds 1928 is gevestigd in Australië. De van oorsprong Italiaanse familie gebruikte hun kennis over wijn om in de bijna 90 jaar die daarop volgde uit te groeien tot 1 van de 12 Australia's First Families of Wine. Door de focus op locatie en weersomstandigheden te leggen streeft deze familie naar wijnen met een karakter die de omgeving eer aan doet.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Wit
Geur
Zeer aromatische aanzet van jasmijn, rozen, citrus en steenfruit.
Smaak
Frisse wijn met een medium body.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Lekker pittig en spicy

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.