Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Maison Castel Grande Réserve Chardonnay product foto
Maison Castel

Grande Réserve Chardonnay

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 7,99)
35.94 3594

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Het bijzondere karakter van deze wijn is afgeleid van zijn regio van oorsprong, de Languedoc, waarvan het klimaat overwegend Mediterraan is met zeer warme, droge zomers en milde herfst, winter en lente. De selectie is een belangrijk stadium in het productieproces, hier worden druiven geselecteerd die zorgen voor een jammig, fris karakter van de wijn, samen met schepre fruitige aroma's.
Druivenras
Chardonnay
Wijn Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Intense, frisse geuren van exotisch fruit, zoals mango en ananas. Smaak: Zachte, volle witte wijn met smaken van rijpe citrus en tropisch fruit, zoals ananas en mango. De nasmaak is mooi vol en romig. Gouden medaille Chardonnay du Monde 2019
Lekker bij
  • Kip
  • Pittig

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Wijn
Ingrediënten
Bevat sulfieten
Contact
Maison Castel
Communicatie adres
Béziers - France
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.