Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Maison Castel Grande Réserve Merlot product foto
Maison Castel

Grande Réserve Merlot

Per doos 450 cl
 (Per liter
€ 7,99)
35.94 3594

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Bordeaux heeft bijna ideale omstandigheden voor het produceren van kwalitatief goede wijnen: een mild klimaat met genoeg zon en een complexe, arme, kalkrijke bodem. Voor de Maison Castel AOC Bordeaux
worden de schillen van de druiven kort bij het sap van de wijn geweekt. Hierdoor ontstaan zachte intense aroma's. De wijn rijpt daarna nog 4 tot 6 maanden op houten wijnvaten. Hierdoor krijgt deze wijn een kruidig en getoast karakter.
Druivenras
Merlot
Wijn Herkomst
Frankrijk, Bordeaux

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Intense geuren van rood en zwart fruit, zoals bessen, bramen en kersen. Smaak: Fluweelzachte en intense smaken van donkerrood fruit, zoals bessen en bramen. Dankzij het rijpen op houten wijnvaten proef je kruiden en geroosterde smaken op het einde.
Lekker bij
  • Lam
  • Pasta

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.