Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Maison Castel Sauvignon blanc AOC product foto
Maison Castel

Sauvignon blanc AOC

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.

Wil jij kans maken op één van de 10 Diner a Deux van Maison Castel? Ga dan snel naar www.maisoncastel.nl en deel je favoriete wijnmoment. En wie weet, geniet jij straks van een heerlijk diner voor twee!

Deze actie loop tot en met 31-12-2021

 

Karakter
Bordeaux heeft bijna ideale omstandigheden voor het produceren van kwalitatief goede wijnen: een mild klimaat met genoeg zon en een complexe, arme, kalkrijke bodem. Voor de Maison Castel AOC Bordeaux Sauvignon Blanc worden de schillen van de druiven kort bij het sap van de wijn geweekt. Hierdoor ontstaan zachte intense aroma's. De wijn rijpt daarna nog 4 tot 6 maanden op houten wijnvaten. Hierdoor krijgt deze wijn een kruidig en getoast karakter.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Bordeaux
Druif
Sauvignon Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Maison Castel is een wijnserie van de Franse familie Castel. Met deze serie dragen zij hun ervaring, visie en de karakteristieken van het Franse terroir uit. De Castel familie heeft haar bakermat in Bordeaux liggen. Het familie bedrijf is opgericht in 1949 en behoort tot de grootste wijnproducenten van Europa.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Wit
Geur
Frisse en tropische geuren en steenfruit zoals perzik.
Smaak
Frisse, expressieve witte wijn met smaken van rijp steenfruit, zoals perzik en nectarine.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Lekker pittig en spicy
  • Vis

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.