Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Maison Castel Sauvignon blanc AOC product foto
Maison Castel

Sauvignon blanc AOC

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Bordeaux heeft bijna ideale omstandigheden voor het produceren van kwalitatief goede wijnen: een mild klimaat met genoeg zon en een complexe, arme, kalkrijke bodem. Voor de Maison Castel AOC Bordeaux Sauvignon Blanc worden de schillen van de druiven kort bij het sap van de wijn geweekt. Hierdoor ontstaan zachte intense aroma's. De wijn rijpt daarna nog 4 tot 6 maanden op houten wijnvaten. Hierdoor krijgt deze wijn een kruidig en getoast karakter.
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Frankrijk, Bordeaux

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Frisse en tropische geuren en steenfruit zoals perzik. Smaak: Frisse, expressieve witte wijn met smaken van rijp steenfruit, zoals perzik en nectarine.
Lekker bij
  • Pittig
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Sauvignon Blanc
Ingrediënten
Bevat sulfieten
Contact
Maison Castel
Communicatie adres
Blanquefort 33290 France
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.