Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Marqués de Caceres Rioja Crianza product foto
Marqués de Caceres

Rioja Crianza

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 13,31)
4.99 499

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Rioja is het één van de paradepaardjes van de Spaanse wijncultuur er komen zeer complexe, kostbare wijnen vandaan, maar ook meer zeer kwalitatieve, maar meer bereikbare wijnen zoals deze.
Druivenras
Tempranillo / Garnacha
Wijn Herkomst
Spanje, Rioja

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Rijp, zwoel, stevig. Smaak: Zwoele rijpe neus van pruimen en kersen. Volle stevige smaak van rijp fruit met mooi geintegreerd hout.
Lekker bij
  • Rund
  • Lam

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Rioja
Ingrediënten
Contains sulphites
Contact
UNION VITI-VINICOLA S.A
Communicatie adres
Cenicero España
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.