Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Marqués de Caceres Sauvignon blanc product foto
Marqués de Caceres

Sauvignon blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 11,99)
8.99 899

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Het grootste land op het Iberisch schiereiland wordt wel het meest opwindende wijnland ter wereld genoemd. Vooral de laatste decennia is de ontwikkeling op wijnbouwgebied dan ook enorm geweest. Rueda is een van de populairste wijngebieden voor verfrissende witte wijn met een eigen karakter.
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Spanje, Terra Alta

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Een complex boeket van tropische vruchten. Smaak: De wijn is strak en levendig met een aangename mineraliteit. Een frisse Sauvignon Blanc met een lange afdronk.
Lekker bij
  • Kip
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
14.5%
Wettelijke omschrijving
White wine
Ingrediënten
Contains sulphites
Contact
Union Viti-Vinicola
Communicatie adres
47231 Serrada Valladolid España
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.