Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Mosaico Montepulciano d'Abruzzo product foto
Mosaico

Montepulciano d'Abruzzo

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De wijnen van dit wijngebied aan de Adriatische Oostkust van Italië zijn fris, kruidig en elegant. De Marche is een uitgestrekt en bergachtig gebied vol met geurige kruiden. Een feest voor de zintuigen: zon, geur en smaak. Zo ook de wijnen van Mosaico.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, Montepulciano d'Abruzzo
Druif
Montepulciano
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Mosaïco vinden we aan de oostkust van ItaliëSicilië, in de streek van de Marche. Dit gebied is beroemd om zijn frisse, fijne wijnen zoals bijvoorbeeld de VerdicchioClassico. Bedrijven in deze streek hebben zich steeds meer geworpen op de productie van moderne wijnen, waar een groeiende markt voor is. Mosaïco doet dat met verve. De wijnen zijn niet complex, maar heerlijk fris en bijzonder smakelijk.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Paarsrood
Geur
Kruidig met fris rood fruit
Smaak
Rijpe wijn met bessen, kruidige aroma's en zachte tannines
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Varken
  • Vegetarisch

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Rode wijn
Contact
CCM
Communicatie adres
Montecarotto - Italia
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Maturazione e Conservazione: Grazie alla sua struttura è un vino adatto alla moderata maturazione. Cercare di evitare sbalzi di temperatura e l'esposizione alla luce.Maturation and storage: The wine is suitable for ageing, and may up drunk up to three years of purchase. Keep this wine in a cool, dry place, away from direct sunlight.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.