Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Mostoduva Frizzante green label product foto
Mostoduva

Frizzante green label

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,32)
5.49 549

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Enkele jaren geleden bedacht de Italiaanse familie Capetta een vrolijke wijn die je direct in Italiaanse sferen brengt. Geheel volgens traditie namen zij de muskaatdruif als basis. Hiervan maakten zij een verfrissende witte wijn met een mild bubbeltje en een laag alcoholpercentage. Ideaal voor de bewuste genieter.
Deze friszoete en easy-going wijn sloeg in als een bom en is inmiddels een ware hit in Italië. Of je nu zin hebt in een borrel met vrienden en familie tijdens een mooie zomeravond of lekker alleen wilt ontspannen op de bank: jij kiest welk sprankelend moment het wordt.
Serveer ‘m rechtstreeks uit de koelkast en ervaar het bruisende Italië in je glas.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Piemonte
Druif
Diverse wit, Moscato
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
PLUS is als aanbieder van wijn onder eigen label goed in staat te werken met grotere volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende producten uit het oog te verliezen. PLUS kan zo een bijzondere selectie van wijnen over de hele wereld aan bieden. Alle wijnen worden geproduceerd met de modernste productiefaciliteiten.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Wit
Geur
Frisse muskaat achtige aroma’s van lychee en tropisch fruit met een vleug citrus , zoals limoen.
Smaak
De smaak is heerlijk friszoet met een lichte pareling.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Desserts
  • Kaas

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.