Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Offley Port LBV product foto
Offley

Port LBV

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 15,99)
11.99 1199

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Offley Forrester is gesticht in 1737. Offley Forrester is een van de alleroudste Porthuizen. Het huis is tot bloei gekomen onder de leiding van Joseph Forrester, een legendarisch figuur in de geschiedenis van de Port. Joseph Forrester's leven was gewijd aan het verbeteren van het aanzien en de kwaliteit van Port. Hiervoor is hij uiteindelijk door de toenmalige koning van Portugal in de adelstand verheven. Vandaag draagt het huis Offley met trots de traditie van hem voort.
Druivenras
Touriga Nacional,
Tinta Francesa,
Touriga Franca,
Tinta Roriz
Herkomst
Portugal, Douro

Proefnotitie

Geur & Smaak
Lekker volle port, mooi zacht. Deze port vol kersenfruit en chocolade heeft een mooie geur en smaak.
Lekker bij
  • Kaas
  • Dessert

Producteigenschappen

Alcohol
20.5%
Wettelijke omschrijving
Late bottled vintage porto
Ingrediënten
Ingrediënten: Bevat sulfieten.
Contact
SOGRAPE VINHOS
Communicatie adres
S.A.V.N. GAIA
PORTUGAL
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Ideal to drink on its own, it is also magnificent with cheese, intense chocolate or desserts with wild berries and red fruits.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.