Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Offley Port White product foto
Offley

Port White

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 11,19)
8.39 839

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Port wordt al zon 400 jaar in Portugal gemaakt voor de Engelse markt. Omdat de wijnen uit Portugal niet altijd genoeg houdbaarheid hadden om de bootreis naar Engeland te overleven, werd er gezocht naar oplossingen hiervoor. Eerst werd er aan de wijn wat brandewijn toegevoegd. Later werd het definitieve produkt port ontwikkeld doordat men de gisting van de wijn ging stoppen door toevoeging van wijnalcohol. Hierdoor houdt de wijn die als basis voor de port dient restzoet door niet vergiste suikers. Rode port heeft verschillende soorten: ruby (jong robijnrood), tawny (ouder, bruinrood), pale tawny (oud, bruinachtig). Port met wijnjaar: Vintage, late-bottled vintage, colheita (licht rood). Er bestaat ook witte port en sinds kort zelfs soms een rose port.
Druivenras
Malvasia / Rabigato
Wijn Herkomst
Portugal, Porto

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Zahte geur van sinaasappelschilletjes. Smaak: Lekker sappige port, mooi frisheid naast het zoet. Deze witte port is vol fruit en zacht met een mooie afdronk.
Lekker bij
  • Dessert
  • Kaas

Producteigenschappen

Alcohol
19.5%
Wettelijke omschrijving
White Porto
Ingrediënten
Ingrediënten: Bevat sulfieten.
Contact
SOGRAPE VINHOS S.A.V.N.
Communicatie adres
GAIA
PORTUGAL
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Fresh notes until 4 weeks once opened.
Serveersuggestie
Drinktemperatuur: 6° C - 10° C.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.