Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Osborne Sherry cream product foto
Osborne

Sherry cream

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,39)
4.79 479

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Sherry’s worden gemaakt van van witte druiven uit het wijngebied rondom de stad Jerez de la Frontera in het Zuidwesten van Spanje. Het wijngebied kent een rijke geschiedenis en traditie weerspiegeld in verschillende soorten sherry zowel droog als zoet zoals cream sherry: meestal een assemblage van Oloroso en Pedro Ximénez. Intens en fluweelzoet. Smaken van noten en gedroogd fruit (rozijnen). Bruin tot diep donkerbruin van kleur.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Jerez
Druif
Palomino fino, Pedro Ximénez
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Het familiebedrijf Osborne werd in 1772 opgericht door Engelsman Thomas Osborne Mann. De sherryproductie waarop hij zich gericht had, werd van Jerez de la Frontera verplaatst naar El Puerto de Santa María. Daar is nog altijd het hoofdkantoor gevestigd. Inmiddels is het bedrijf in handen van de zevende generatie Osborne. Tomás, graaf van Osborne, is bestuursvoorzitter en zijn neef Ignacio vervult de rol van algemeen directeur. Het hoofdkantoor van Osborne is gevestigd in El Puerto de Santa María in Andalusië.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Donkerbruin
Geur
kandij en wat noten
Smaak
Intens en fluweelzoet. Zachte smaken van noten en gedroogd fruit zoals rozijnen
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Desserts
  • Kaas

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
17%
Wettelijke omschrijving
Sherry Cream 750ml
Contact
Bodegas Barbadillo
Communicatie adres
Calle Luis Eguilaz 11, SanLucar de Barrameda (Cadiz)
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.