Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Osborne Sherry Manzanilla product foto
Osborne

Sherry Manzanilla

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,39)
4.79 479

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Sherry’s worden gemaakt van van witte druiven uit het wijngebied rondom de stad Jerez de la Frontera in het Zuidwesten van Spanje. Het wijngebied kent een rijke geschiedenis en traditie weerspiegeld in verschillende soorten sherry zowel droog als zoet zoals Manzanilla: Kuidig en droog, licht ziltig. Alleen afkomstig uit Sanlúcar de Barrameda aan de Atlantische Oceaan.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Jerez
Druif
Palomino fino, Pedro Ximénez
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Het familiebedrijf Osborne werd in 1772 opgericht door Engelsman Thomas Osborne Mann. De sherryproductie waarop hij zich gericht had, werd van Jerez de la Frontera verplaatst naar El Puerto de Santa María. Daar is nog altijd het hoofdkantoor gevestigd. Inmiddels is het bedrijf in handen van de zevende generatie Osborne. Tomás, graaf van Osborne, is bestuursvoorzitter en zijn neef Ignacio vervult de rol van algemeen directeur. Het hoofdkantoor van Osborne is gevestigd in El Puerto de Santa María in Andalusië.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Licht strogeel
Geur
Droog, licht ziltig
Smaak
Kuidig en droog, licht ziltig. Duidelijke toon van citrus en van iets zoute noten.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
15%
Wettelijke omschrijving
Sherry Manzanilla 750ml
Contact
Bodegas Barbadillo
Communicatie adres
Calle Luis Eguilaz 11, SanLucar de Barrameda (Cadiz)
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.