Pata Negra Cava Brut Organic

Pata Negra Cava Brut Organic product foto
Per fles 75 cl
( Per liter
€ 9,32 )
6.99 699
NIX 18 EU Organic Farming
Karakter
Cava wordt in het gebied ten zuidwesten van Barcelona volgens de traditionele methode mousserend gemaakt. Hierbij wordt eerst een stille wijn geproduceerd, waarna de wijn in de fles een tweede vergisting ondergaat. Bij deze tweede gisting komt de bubbel in de wijn. De wijnen verblijven in een totaal donkere kelder voor minstens 12 maanden.
Herkomst
Spanje, Cava
Druif
Macabeo, Parellada, Xarel-lo
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Alcohol
11.5%
Wijnhuis
Pata Negra is een merk van een prima producent van Cava.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Intense lichtgele kleur met een fijne bubbel.
Geur
Fruitig, met aroma’s van appel en citrus.
Smaak
Sappige, feestelijke, makkelijk drinkbare, toegankelijke iets milde mousserende wijn met een stevige mousse en vol verfrissend fruit.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Kaas
  • Kip

Alcohol
11.5%
Wettelijke omschrijving
Mousserende witte wijn
Contact
Elaborado Por Jaume Serra
Communicatie adres
Villanova I La Geltrú España
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie

Allergie informatie

  • Zwaveldioxide en sulfieten