Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Patriarche Crémant de Bourgogne Brut product foto
Patriarche

Crémant de Bourgogne Brut

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 13,32)
9.99 999

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Mousserend
Over deze wijn
Bevoorrading in het appellatiegebied Bourgondië, in de departementen Yonne, Côte d’Or en Saône et Loire. Onze wijnbouwers respecteren nauwgezet de specificaties die zijn opgesteld door onze wijnexperts. Een unieke manier om een ??onwrikbare kwaliteit van onze Crémant de Bourgogne te garanderen.
Wijn Herkomst
Frankrijk, Bourgondië Bourgondië

Proefnotitie

Geur & Smaak
Light yellow colour, golden hints, numerous fine bubbles, soft mousse. Very expressive, yellow and white fruit, toasty notes and complexity. Well-balanced, freshness, fruitiness and complexity.
Lekker bij

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
wine
Ingrediënten
Contains sulphites
Contact
Patriarche Père et Fils
Communicatie adres
F 21200 Beaune
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.