De Mora Kipburgers met lotcode L9246, L9288 en L9289 bevat het allergeen ‘melk-eiwit’. Mora verzoekt consumenten met een melk-eiwit allergie het product niet te consumeren.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUS Biologische Nero d'Avola product foto
PLUS

Biologische Nero d'Avola

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,72)
4.29 429

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Druiven voor deze wijn worden geteeld op de heuvelhellingen in de gebieden Marsala en Salemi in het westen van Sicilië. Er wordt in oktober gestart met het plukken van druiven die perfect rijp zijn. Plukkers zullen meerdere keren de wijngaard ingaan om steeds de rijpe trossen te plukken.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Sicilia
Druif
Nero d'Avola
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
PLUS is als aanbieder van wijn onder eigen label goed in staat te werken met grotere volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende producten uit het oog te verliezen. PLUS kan zo een bijzondere selectie van wijnen over de hele wereld aan bieden. Alle wijnen worden geproduceerd met de modernste productiefaciliteiten.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Helder kersenrood
Geur
Combinatie van fruit en vanille, zoete kersen en pruimen, vleugje chocola en balsamico, klein pepertje, zwoel, confituren.
Smaak
Heerlijk zacht, kaneel en gedroogde pruimen, vanille, fijn en soepel, vijgen, romige finale. Zachte en soepele rode wijn.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Lam

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.