Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUS Huiswijn Cabernet Sauvignon Chili product foto
PLUS

Huiswijn Cabernet Sauvignon Chili

Per fles 100 cl
 (Per liter
€ 4,49)
4.49 449

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De wijnbouwgebieden in Chili zijn warm en droog met heel veel zon en koele nachten gedurende de rijpingsperiode. De regen beperkt zich tot een aantal dagen in de winter. De wijngaarden zijn geplant tot op een hoogte van 500 m. Door de koele nachten behoudt het fruit zijn frisheid en dat is te proeven in deze wijn.
Druivenras
Cabernet Sauvignon
Herkomst
Chili, Valle Central

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Rijpe zwarte bessen en zacht kruidig. Smaak: Vol rijpe wijn met een ronde smaak van rijp fruit als bessen en een stevige dronk.
Lekker bij
  • Rund
  • Lam

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Contact
Coop Supermarkten
Communicatie adres
Postbus 87, 6880 AB Velp
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Droog en donker bewaren.
Serveersuggestie
Serveertemperatuur: 16-18°C. Geschikt bij: Karbonades, stamppot, saté.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.