Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUS Huiswijn Chili product foto
PLUS

Huiswijn Chili

Per fles 25 cl
 (Per liter
€ 7,56)
1.89 189

Handige informatie over dit product

In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De wijnbouwgebieden in Chili zijn warm en droog met heel veel zon en koele nachten gedurende de rijpingsperiode. De regen beperkt zich tot een aantal dagen in de winter. De wijngaarden zijn geplant tot op een hoogte van 500 m. Door de koele nachten behoudt het fruit zijn frisheid en dat is te proeven in deze wijn.
Wijnsmaak
Herkomst
Chili, Valle Central
Druif
Cabernet Sauvignon
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
PLUS is als aanbieder van wijn onder eigen label goed in staat te werken met grotere volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende producten uit het oog te verliezen. PLUS kan zo een bijzondere selectie van wijnen over de hele wereld aan bieden. Alle wijnen worden geproduceerd met de modernste productiefaciliteiten.
Bekroningen
In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.

Proefnotitie

Kleur
Diep rood
Geur
Rijpe zwarte bessen en zacht kruidig
Smaak
Vol rijpe wijn met een ronde smaak van rijp fruit als bessen en een stevige dronk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 1 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Rund
  • Lam

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
wijn
Contact
www.plus.nl
Communicatie adres
Plus Retail BV, Antw.nr. 4200, 3500 VD Utrecht
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.