1. PLUS/
  2. Producten/
  3. Wijn, bier, sterke drank/
  4. Wijn/
  5. Rode wijn/
  6. PLUS Huiswijn La Mancha Bag in Box

PLUS Huiswijn La Mancha Bag in Box

PLUS Huiswijn La Mancha Bag in Box product foto
Per doos 300 cl
( Per liter
€ 3,90 )
11.69 1169
NIX 18 EKO
Karakter
Tempranillo is de typerende druif van Spanje. Deze wijn is gemaakt van biologisch geteelde druiven uit La Mancha, het grote, warme Spaanse wijngebied in het midden van Spanje. Dit geeft een warme wijn met een zuivere fruitsmaak.
Herkomst
Spanje, La Mancha
Druif
Tempranillo
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Alcohol
12.5%
Wijnhuis
PLUS is als aanbieder van wijn onder eigen label goed in staat te werken met grotere volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende producten uit het oog te verliezen. PLUS kan zo een bijzondere selectie van wijnen over de hele wereld aan bieden. Alle wijnen worden geproduceerd met de modernste productiefaciliteiten.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Mooi donker rood
Geur
Fruitig met kersenfruit en bramen
Smaak
Fruitige biologische wijn met intense aroma's van kersen, bramen en frambozen. De wijn is toegankelijk en soepel, terwijl de tannines toch best stevig zijn.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Lam
  • Rund

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Plus huiswijn rood wijntap -biologisch- 3l
Contact
Plus
Communicatie adres
Antwoordnummer 4200, 3500 VD Utrecht
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie

Allergie informatie

  • Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Na openen circa 4 weken houdbaar. Serveren op 16 à 18°C. Deze wijn is op zijn best als hij jong gedronken wordt, maar kan ook nog een jaar bewaard worden. De PLUS Biologische Huiswijn is verpakt in een vacuüm zelftap. Dit is een systeem om tijdens gebruik uw wijn langdurig dezelfde kwaliteit te laten behouden. Na elk getapt glas "zuigt" de flexibele container zich vacuüm rondom de wijn. Dit garandeert constante kwaliteit. 1 Druk de kartellijntjes in en haal het rondje eruit. 2 Zet het kraantje vast met het klepje. 3 Haal het beschermkapje eraf. 4 Knijp de hendels omhoog en vul het glas. Na openen circa 4 weken houdbaar. Serveren op 16 à 18°C. Deze wijn is op zijn best als hij jong gedronken wordt, maar kan ook nog een jaar bewaard worden. De PLUS Biologische Huiswijn is verpakt in een vacuüm zelftap. Dit is een systeem om tijdens gebruik uw wijn langdurig dezelfde kwaliteit te laten behouden. Na elk getapt glas "zuigt" de flexibele container zich vacuüm rondom de wijn. Dit garandeert c
Serveersuggestie
Heerlijk bij geroosterd vlees, barbecue en pasta gerechten.