Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUS Pinot grigio blush biologisch product foto
PLUS

Pinot grigio blush biologisch

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,99)
4.49 449
2 VOOR
749

Actie: PLUS Biologische wijn

Alle flessen á 75 cl, combineren mogelijk
Deze actie loopt van zo 01 mei tot en met za. 31 dec.

Handige informatie over dit product

Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De druiven van deze Biologische Pinot Grigio groeien op het mooie eiland Sicilië. Vruchtbare bodem met veel kalksteen en zand vormen de ideale basis voor de druiven van deze wijn. Het klimaat op Sicilië zorgt voor een eigentijdse stijl.
Wijnsmaak
Herkomst
Italië, IGT Sicilia
Druif
Pinot Grigio
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
PLUS is als aanbieder van wijn onder eigen label goed in staat te werken met grotere volumes, zonder de identiteit en authenticiteit van de verschillende producten uit het oog te verliezen. PLUS kan zo een bijzondere selectie van wijnen over de hele wereld aan bieden. Alle wijnen worden geproduceerd met de modernste productiefaciliteiten.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Zacht roze
Geur
Geuren van fris rood fruit met hints van frambozen.
Smaak
Een heerlijke frisse en fruitige rosé.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Vegetarisch

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.