Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Rosé de l'Horte Rosé product foto
Rosé de l'Horte

Rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,32)
5.49 549

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Wie al langer wijn bij PLUS koopt, kent Château de lHorte. We voeren deze Languedocwijnen al jaren en hebben een innige band met de wijnmakers: Jean Pierre Biard en Johanna van der Spek. Inderdaad, Johanna is 100% Nederlands. Nu moet je nooit een wijn kopen omdat de wijnmaker een landgenoot is, maar als de wijn lekker is, dan is het een mooie bijkomstigheid, een PLUSJE, zullen we maar zeggen. De wijnen van Château de lHorte zijn ronduit voortreffelijk en gooien altijd hoge ogen in de wijngidsen van Harold Hamersma en Nicolaas Klei. Natuurlijk heeft dat te maken met de manier van werken. Château de lHorte is biologisch gecertificeerd. Dat betekent dat er aan een lange lijst kwaliteitseisen is voldaan. En dat betekent weer dat de wijn schoon en zuiver is. Dus lekkerder. Mocht u een keer in de Languedoc zijn en willen overnachten bij Jean Pierre en Johanna, dat kan. www.chateaudelhorte.com. Doe ze de groeten.
Druivenras
Grenache / Syrah
Wijn Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Levendig vol kruidig fruit. Smaak: Deze Corbieres, met zijn provencaalse eigenschappen is een heerlijke dorstlesser, zeer toegankelijk door zijn lichtkruidige karakter.
Lekker bij
  • Kip
  • Schaal- en schelpdieren

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Rosé wijn
Contact
SARL CHÂTEAU DE L'HORTE
Communicatie adres
CHÂTEAU DE L'HORTE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.