Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vaya Pasada Rosado product foto
Vaya Pasada

Rosado

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Castilla y Leon is een enorm wijngebied dat bekend is om zijn aangename wijnen. De wijnen zijn droog maar aromatisch en zeker niet te dun. De Vaya Pasada is een mooi voorbeeld van een rosado gemaakt met echt Spaanse druiven.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, ITP Castilla-La Mancha
Druif
Tempranillo
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Goede producent die altijd na het plukken zorgt dat de druiven van hun pitten worden ontdaan voordat ze worden gekneusd en geperst, waarna ze in roestvrij stalen vaten worden gedaan voor de fermentatie. De fermentatie geschiedt onder strikte temperatuurcontrole op lage temperatuur.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Mooi roze
Geur
Mild kruidig vol rood fruit
Smaak
Lekker frisse rosado vol rood kersefruit en een aangename iets kruidige toon. De wijn is soepel, niet te droog en makkelijk drinkbaar
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Pasta
  • Vis

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13.5%
Wettelijke omschrijving
Vaya Pasada Rosado Rose
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten