Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vaya Pasada Rueda Verdejo product foto
Vaya Pasada

Rueda Verdejo

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Rueda is een wijngebied dat bekend is om zijn witte wijnen. De wijnen zijn droog maar aromatisch en zeker niet te dun. De Vaya Pasada is een mooi voorbeeld van een Rueda gemaakt met echt Spaanse druiven.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Rueda
Druif
Verdejo, Viura
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Goede, speciaal door Plus geselecteerde producent
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Licht geel
Geur
Stuivend in het bouquet, appel en grapefruit.
Smaak
Volmondige aanzet, de strakke entree en diepe droge smaak, bieden een fraaie aangename witte wijn. Het geheel wordt afgesloten met een subtiele toon van appel.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Vaya Pasada Rueda Wit
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.