Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Vicente Gandia Patacona Sauvignon blanc product foto
Vicente Gandia

Patacona Sauvignon blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Valencia is een traditioneel wijngebied aan de oostkust van Spanje waar nu ook heel modern gewerkt wordt. Voor deze wijn worden de druiven aan het einde van de oogst goed in de gaten gehouden en op het perfecte moment geplukt tijdens de koele nacht, daarna worden ze onder koele tempraturen gefermenteerd waardoor de aroma's ultiem behouden blijven.
Wijnsmaak
Herkomst
Spanje, Valencia
Druif
Sauvignon Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 in Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen. Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten. Met deze visie zijn ook de Patacona wijnen gemaakt.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
(Bleek) Geel
Geur
Een heerlijke frisse wijn in zijn geur met veel citrus, tropisch fruit zoals ananas en grapefruit.
Smaak
Een hele mooie frisse witte wijn, die in zijn smaak vol is van citrus, grapefruit en overige tropisch fruit. Met zijn milde zuren krijgt deze een verfijnde en lange afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken.
Lekker bij
  • Lekker pittig en spicy
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
12%
Wettelijke omschrijving
Rose
Ingrediënten
Bevat SULFIETEN
Contact
Vicente Gandia Pla S.A.
Communicatie adres
Ctra. Cheste a Godelleta s/n Chiva-Spain
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.