Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Villa Maria Blush sauvignon product foto
Villa Maria

Blush sauvignon

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 14,65)
10.99 1099
25%
KORTING

Actie: Villa Maria of Marqués de Caceres

Alle flessen à 75cl
Deze actie loopt van zo 24 sep tot en met za. 30 sep.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rose
Over deze wijn
Druiven van zowel het noordeiland als het zuideiland van Nieuw-Zeeland. Dezeblush sauvignon wordt gemaakt door het sap van de sauvignon blanc te blenden met een scheut merlot. Dit is niet in ieder wijnland toegestaan. Maar in Nieuw Zeeland maken ze er dankbaar gebruik van. Want de merlot geeft deze wijn juist extra spanning.
Druivenras
Merlot / Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Nieuw Zeeland, New Zealand

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: In de geur tonen van passievrucht, bloesem, grapefruit en een fijne kruidigheid. Smaak: Loepzuivere wijn met tonen van grapefruit en verse kruiden, die door de merlot een delicate rode bessen ondertoon heeft.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Pasta

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Ingrediënten
Bevat sulfieten, melk.
Contact
Groupe LFE B.V.
Communicatie adres
Dierenriem 3-5 Maartensdijk, The Netherlands. NL HPA 142
Allergie informatie
Melk
Zwaveldioxide en sulfieten

Aanbiedingen

Voor deze aanbieding geldt, tenzij anders vermeld, maximaal 5 dezelfde aanbiedingen per klant. Bij 6 of meer dezelfde aanbiedingen vervalt de korting.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.