De Mora Kipburgers met lotcode L9246, L9288 en L9289 bevat het allergeen ‘melk-eiwit’. Mora verzoekt consumenten met een melk-eiwit allergie het product niet te consumeren.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Villa Maria Lighter Pinot Noir & Merlot Rosé 10.0% product foto
Do Vr Za Weekendpakker
Villa Maria

Lighter Pinot Noir & Merlot Rosé 10.0%

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 12,65)
9.49 949
799

Actie: Villa Maria

Alle flessen à 75 cl
Deze actie loopt van do 12 dec tot en met za. 14 dec.

Handige informatie over dit product

In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.
Feestassortiment
Kerst maak je extra feestelijk met de producten uit ons kerstassortiment. Van kerstbrunch tot gourmet, en alles voor het Kerst borrel- of koffiemoment.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Marlborough regio heeft een hoog aantal zonne-uren gedurende het jaar. De warmte wordt echter gereguleerd door de verkoelende invloed van de oceaan. De druiven voor deze wijn zijn reeds midden maart geoogst van wijnpercelen geselecteerd voor hun extra gunstige ligging en daarmee vroeg rijpende druiven die dan al voldoende aromatisch zijn maar een nog relatief laag suikergehalte hebben. De fermentatie vindt plaats bij een lage temperatuur met als gevolg een frisse en frutige wijn zonder in te leveren op de textuur en lengte van de wijn.
Wijnsmaak
Herkomst
Nieuw-Zeeland, Marlborough
Druif
Pinot Noir
Serveren
Onbekend°C
Wijnhuis
Gereputeerd bedrijf uit Nieuw Zeeland
Bekroningen
In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.

Proefnotitie

Kleur
Licht geel
Geur
Limoen, kruiden en peultjes
Smaak
Een groeiend aantal consumenten is opzoek naar dranken passend bij hun gezondere levensstijl. Villa Maria ontwikkelde daarom deze Lighter wijnen met een lager alcohol percentage en minder caloriëen zonder te compromitteren op de smaak: Gebalanceerde wijn die ook zacht en verfrissend is.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Varken

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
10%
Wettelijke omschrijving
Lighter rosé
Ingrediënten
Bevat sulfieten, ei. Milk products have been used to clarify this wine.
Contact
LFE B.V.
Communicatie adres
Dierenriem, 3-5 Maartensdijk, The Nederlands. NL HPA 142
Allergie informatie
Melk
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.