Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Villa Maria Organic Sauvignon Blanc product foto
Villa Maria

Organic Sauvignon Blanc

Per fles 375 ml
 (Per liter
€ 12,77)
4.79 479

Handige informatie over dit product

Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Wijngebied Marlborough ligt in het noordoosten op het zuidereiland ten westen van Wellington. Marlborough kent lange hete zomers met koele nachten. Dit is voor het rijpen van de druiven optimaal. Marlborough is de grootste wijnproducerende regio van Nieuw-Zeeland en produceert circa 62% van de totale Nieuw-Zeelandse wijnproductie.
Wijnsmaak
Herkomst
Nieuw-Zeeland, Marlborough
Druif
Sauvignon Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Villa Maria Estate wordt erkend als een icoon in de Nieuw-Zeelandse wijnindustrie. Een leider in kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Uitzonderlijke wijn gemaakt door mensen met een diepgewortelde passie en een intense relatie met het land waar de druiven groeien.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Helder groen geel
Geur
Expressieve en intense geuren van tropisch fruit en frisse citrus.
Smaak
Expressieve, levendige en verfrissende witte wijn met smaken van kruisbes, passievrucht, rijpe citrus en groene paprika met een zacht kruidige afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kaas
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Villa maria Estate LTD.
Communicatie adres
Auckland, New Zealand
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.