Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Villa Maria Pinot Noir Private Bin product foto
Villa Maria

Pinot Noir Private Bin

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 13,32)
9.99 999

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
Villa Maria Estate wordt erkend als een icoon in de Nieuw-Zeelandse wijnindustrie. Een leider in kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Uitzonderlijke wijn gemaakt door mensen met een diepgewortelde passie en een intense relatie met het land waar de druiven groeien.
Druivenras
Pinot Noir
Herkomst
Nieuw-Zeeland, Marlborough

Proefnotitie

Geur & Smaak
Sappige, fruitige rode wijn met smaken van kers, kruidnagel, kaneel en geroosterde koffiebonen met een zachte en kruidige nasmaak.
Lekker bij
  • Kaas
  • Kip

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Wijn
Ingrediënten
Bevat sulfieten, ei
Contact
Villa Maria Estate Ltd
Communicatie adres
Auckland, New Zealand
Allergie informatie
Ei
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.