Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Villa Maria Sauvignon Blanc Organic product foto
Villa Maria

Sauvignon Blanc Organic

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 12,65)
9.49 949

Handige informatie over dit product

Biologisch
Dit is het Europese Bio-keurmerk voor biologisch. Zo weet je zeker dat een product ook echt biologisch is.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Wijngebied Marlborough ligt in het noordoosten op het zuidereiland ten westen van Wellington. De hete zomers, koele winters en een lage vruchtbare bodem hebben Marlborough de wijnhoofdstad van Nieuw-Zeeland gemaakt. Marlborough is de grootste wijnproducerende regio van Nieuw-Zeeland en produceert circa 62% van de totale Nieuw-Zeelandse wijnproductie.
Wijnsmaak
Herkomst
Nieuw-Zeeland, Marlborough
Druif
Sauvignon Blanc
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Villa Maria is in 1961 opgericht door Managing Director George Fistonich. Door zijn enthousiasme won Villa Maria als snel veel prijzen, zowel in Nieuw-Zeeland als daarbuiten. Vanaf het begin was het doel van Villa Maria om wijnen te maken met een eigen, regionaal karakter. Bij de selectie van de wijngaarden die druiven mogen leveren wordt dan ook specifiek op terroir en kwaliteit gelet.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Lichtgeel.
Geur
Veel fruit zoals citrus en kruisbessen met mooie aroma's van wilde kruiden.
Smaak
Citrus, wat groene appel, meloen, carambola, heerlijk sappig en soepel, goede frisheid, modern, citrus, rijp wit fruit en een aangename lengte, heel aantrekkelijk.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kip
  • Vis

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
13%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Villa Maria Estate Ltd
Communicatie adres
Auckland, New Zealand
Allergie informatie
Melk
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.