Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Weinviertel DAC Grüner Veltliner product foto
Weinviertel

DAC Grüner Veltliner

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 10,65)
7.99 799

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Neder-Oostenrijk is een bekend wijngebied van Oostenrijk. Hier komen zeer veel prijswaardige wijnen vandaan die het fijn, subtiel frisse van de Oostenrijkse wijnen bereikbaar maken voor een goede prijs. Deze Grüner Veltliner is zo'n goed betaalbaar voorbeeld.
Druivenras
Grüner Veltliner
Wijn Herkomst
Oostenrijk, Weinviertel

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Mooi fruitig, met aroma's van gele appels, citrus en kruidige nuances. Smaak: Lekker droog en sappig, goede rijpheid ondersteund door levendig zuur, met aroma's van rijpe peer en kruidig in de afdronk.
Lekker bij
  • Pittig
  • Schaal- en schelpdieren

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.