Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Wine Chat Malbec Wijntap product foto
Wine Chat

Malbec Wijntap

Per doos 225 cl
 (Per liter
€ 5,33)
11.99 1199

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Vin de pays wijnen uit het aan de Middellandse zee gelegen gebied Languedoc-Roussillon zijn aangenaam kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. Vin de Pays wijnen worden hier niet alleen gemaakt van typische inheemse druivensoorten, maar ook van de ‘grote, beroemde’ druivensoorten als chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon, merlot, grenache en syrah. In Vin de Pays wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Druif
Malbec
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Wijn van een betrouwbare producent uit Zuid Frankrijk.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Intens rood
Geur
Ruikt naar huisgemaakte blauwebessen jam
Smaak
Smaakt naar rijpe bosbes en framboos.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Lam
  • Kip

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.