1. Home/
 2. Over PLUS
 3. /Assortiment
 4. /Brood, gebak

Brood, gebak

Bij de bakkerij van PLUS vindt u de lekkerste taarten en vers gebakken broden. Brood voor iedere dag en veel lekkers voor de verwenmomenten.

Brood

Voor lekker en vers brood bent u bij PLUS aan het juiste adres. Volop variatie, exclusieve recepturen en ambachtelijke broden met een eigen karakter. Veel van onze broden worden pas in de winkel gesneden, sommige varianten worden zelfs pas in de winkel afgebakken. Lekker brood geschikt voor elk moment en voor elke smaak wat wils!

Op onze broodafdeling kunt u kiezen tussen Korenlanders Vloerbrood en PLUS broden. Korenlanders zijn onze trots uit de winkel, gemaakt van de allerbeste ingrediƫnten. Ons assortiment PLUS broden biedt u altijd een lekkere en ruime keuze.

rustiek brood
belegde broodjes

Daarnaast vindt u bij PLUS Korenlanders Rustiek broden. Brood zoals brood bedoeld is. Ambachtelijk gebakken brood van de beste graansoorten uit Frankrijk, op basis van desem. De broden worden gebakken op een stenen ovenvloer waardoor het een heerlijke krokante en dunne korst krijgt. De lange reistijd zorgt voor extra smaak, geur en een stevige bite. De Rustiek broden zijn te krijgen in diverse varianten: grootbrood, stokbrood en kleinbrood. Ze zijn verpakt in een diepvries bestendige verpakking.

Het is belangrijk om dagelijks voldoende voedingvezels te eten. Dankzij de vezelwijzer die u op al onze broodverpakkingen aantreft, ziet u snel en eenvoudig hoeveel vezels het brood van uw keuze bevat of welke allergenen er in het brood zitten.

Bent u op zoek naar meer informatie over brood? Neem dan eens een kijkje op onze brood inspiratiepagina! Hier vindt u een greep uit ons assortiment, leuke weetjes, informatie over brood en uw gezondheid en handige bewaaradviezen.

Gebak

Prikkel uw zintuigen en laat u verleiden bij de gebaksafdeling van PLUS! Heeft u iets te vieren? Of heeft u zin om uzelf en uw geliefden te verwennen? Bij PLUS kunt u elke dag terecht voor een verrassend en lekker assortiment gebak.

Bij PLUS vindt u ambachtelijke vlaaien, de lekkerste taarten, schnitten en klein gebak. De ambachtelijke vlaaien die u bij PLUS in de winkels kunt vinden zijn dagvers.

plus moment roomboter appeltaart
 • Voordeelverpakking
  PLUS Fijn volkoren product foto
  PLUS
  Fijn volkoren
  Per stuk 800 gram
  1
  00
 • Voordeelverpakking
  PLUS Rond tarwe product foto
  PLUS
  Rond tarwe
  Per stuk 800 gram
  1
  00
 • PLUS Witte bollen product foto
  PLUS
  Witte bollen
  Per zak 10 stuks
  1
  39